A myslíš, že lékař může posoudit, jestli ženská po 20/30 hodinách porodních bolestí epidurál potřebuje nebo ne? Mám za sebou porod, kdy jsem měla 28 hodin křížové bolesti po dvou minutách - za epidurál jsem byla vděčná, přestože jsem se ho strašně bála. A zženštělé nebo změkčilé nebo jak jsi to psala mi to tedy opravdu nepřipadalo - naopak, byla jsem vděčná za ten příval energie, který následoval - bez epidurálu bych už asi neměla sílu porodit... Přece nikdo nemůže posoudit, jak se ten druhý cítí a kolik toho ještě vydrží...já myslím, že tyhle naše diskuse jsou skoro zbytečné, pokud se týkají tak individuální věci...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.