| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vše o císařském řezu

Jenomže Adelaide,já jsem psala o sekci a ne o epidurálu,tak mi nepodsouvej něco co tam není!~a~

Tinas, znám spoustu lidí, kteří dle mě řeší prkotiny a jsou schopni se zabývat něčím tak malicherným, že je to mimo moje chápání
Ale neznamená to, že můj pocit je nějaké objektivní měřítko důležitosti.

Pořád se mi připomíná ten epidurál. Před nějakými patnácti lety rodily s epi snad jen sélebrity, bralo se to jako "zvrhlost" kdy ženský místo aby rodily "pořádně" tak si takhle ulehčujou.
Vzpomínám si, že jsme o tom někde četla a říkala jsem si, že jestli někdy budu muset rodit tak jedině s epidurálem .
Dneska se bere Epi jako něco naprosto normálního a zkus napsat do nějaké diskuze ...

"Uznávám,že nejpříjemnější zážitek to fakt není,ale i tak bych to nepřeháněla a nedělala z žen nějaké trpitelky. A žádat epidurál jenom proto,aby to nebolelo mi fakt přijde směšné a nerozumné. Epidurál jako lékařský zákrok má své opodstatnění,ale nemělo by se toho zneužívat ve zbytečných případech."

...a uvidíš co ti na to řeknou

----------------------------

Já jsem psala tohle:

Dát život-porodit dítě není přece žádná oběť! Každý,kdo si chce pořídit dítě si přece musí být vědom toho co k tomu patří a zbytečné řeči o "obětování se" mi fakt připadají zbytečné. Není potřeba z toho dělat něco víc,než to je. Uznávám,že nejpříjemnější zážitek to fakt není,ale i tak bych to nepřeháněla a nedělala z žen nějaké trpitelky. A žádat sekci jenom proto,aby to nebolelo mi fakt přijde směšné a nerozumné. Sekce jako lékařský zákrok má své opodstatnění,ale nemělo by se toho zneužívat ve zbytečných případech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.