Nedá mi to nenapsat. Rozdíl mezi CS a vag.porodem by se měl platit, bezesporu. Někdy lékaři berou i to fin.zatížení na zřetel a pak se rodí postižené děti po dlouhých porodech, přidušené, s vadami na mozku.
Pro odpůrkyně svobodné volby:
Kdo Vám dal právo rozhodovat o druhých? Kdo Vám dal právo určovat, jak ostatní ženy budou rodit? Příjde mi, že závidíte, že bychom tu možnost třeba mohli mít, zatímco vy ne. Je to jen závist a nepřejícnost. Co Vám je do toho, do ostatních, nutí Vás někdo rodit CS? Ne. Tak proč nutíte jiné ženy rodit pouze 1 způsobem, když existuje možnost výběru? Je to vaše tělo, že o nás ostatních rozhodujete a povolujete nebo nepovolujete?
Rodička by měla být informovaná, např. podepsat určitý informovaný souhlas s CS, ale je to její tělo a její dítě, takže by si měla vybrat, jaká rizika podsoupí a ne, že o ní budou rozhodovat jiní/jiné!!!!!!
Jste asi sobecké a závistivé a nepřející. Když jste to "přežily" a "vydržely" vy, tak si to i ty další musí vyžrat. Už mě opravdu štvete.
Můj názor na plánované CS by vyvrátila pravdivá statistika komplikací při vaginálních porodech a při PLÁNOVANÝCH CS.
Předchozí