Hluboce verici rozhodne nejsem, i kdyz pokladam deti za nemaly zazrak :)
Zda se mi, ze si jiste reagovatelky vybiraji pouze cast meho nazoru, ktery vitalne kritizuji, aniz by si uvedomily, ze ja proti cisarskemu rezu jako takovem nemam naprosto nic a (jak uz jsem psala) v pripadech, ktere jsou zminovany ve clanku, je samozrejme jedinym vychodiskem a mela bych ho taky... A vsem mamimkam, co by jinak potomka na svet privest nemohly, cisar jen preji a gratuluji jim. Budu se opakovat, ale neva... Jsem plnou parou PROTI tomu, aby byl cisar SELEKTIVNI, coz naprosto vylucuje vyse uvedene pripady, v nich je cisar NUTNY. Veskere "neprijemnosti" souvisejici s porodem prirozenou cestou (od nastrihu, jizev atd.) jsou biologicky ocekavatelne a patri k celemu procesu plozeni a rozeni deti a nemely by byt omluvami a rado-by-duvody k reseni porodu potomka cisarem. Smutnou skutecnosti je, ze priroda si takhle zaopatrovavala "nepremnozeni" lidske rasy, pokud to neslo normalne, zesnula matka i dite ... DIKYBOHU v dnesni dobe mame moznost tyhle pripady zminimalizovat, ale ty, ktere by si praly cisar z "prijemnostniho" hlediska, by si mely uvedomit, ze jdou proti prirozenym pravidlum a tim padem mi pripada, ze by ani nemely nikdy otehotnet. Myslim, ze je na svete vic nez dost zen, ktere by za to, aby otehotnely a mely vlastniho potomka, prosly klidne deseti prirozenymi porody...