Jano, tohle mi prijde jako velice validni pointa k tematice :) I kdyz to neobhajuje muj postoj, spis jej popira, naprosto to beru jako neignorovatelnou vrstvu reseni... Moc se mi libilo, co jsi napsala :) Gainne, totez :) Pokud jde o prirodu, at si zde rikame, co chceme, nakonec jsme proti prirode stejne mali v ramci vetsiho obrazu. Nekdy je to velmi slozite, co se tyka otazky, proc chce zena otehotnet a v tomto smeru i subjektivni, ja jsem jen davala priklad toho, ze podle prirody mit deti neni o nicem jinem nez prokreaci. Ale i tak tvemu postoji pokladam nemalou cennost:)
A susu, priznam se, ze jsem vsechny prispevky necetla (a take jsem na ne neragovala...). Prijdou mi vsechny nestastne nemocnicni zazitky velice nefer, samozrejme, a je mi tve kamardky lito... Opet, kez by v jiste chvili porodu jejiho detatka nekdo umel nahlednout do budoucnosti a rozhodnout se pro cisar, ktery by asi zabranil ochrnuti miminka. A neboj, narizovat nikomu nic nechci :) Je to jen muj nazor. Stejne jako je jen muj nazor, co si myslim o matkach, ktere chteji cisar jen kvuli tomu "pohodli"...