Ahoj, to víš že budu psát dál, tahle diskuse ještě není tak strašná, koukni se výš na diskusi k našemu malému rodinnému vtipkování (Básničková komunikace se to jmenuje), jestli mě tohle od psaní neodradí, tak už vůbec nic. přitom nemám pocit, že by byl můj článek jakkoli kontroverzní, když ho s prckem na klíně vždycky dopíšu. A pak se nestačím divit, jak mi to někteří chytráci nandávají!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.