Milá Zdenčo,
myslím, že popis té matky, to jak trestá své děti byl naprosto jasný a nechápu, že ji omlouváš. Každý plácne dítě a třeba víc než jedním symbolickým plácnutím, ale to co popisovala "ta matka" je děsné. Pokud musí děti takhle nastoupit, nejprve jedno a pak druhé, překlání je přes židli s pokud se brání tak mu jeho sourozenec ještě drží nožičky..to je vážně nechutné, navíc mají rány ještě spočítané, podle závažnosti zlobení!!! je to týrání!!!
Vedle nás žijí dvě sestry - dvojčata, mají každá tři děti s odstupem jednoho roku. Normální tedy nejsou, kolikrát slyšíme pláč dětí, v 6,00 hodin už jsou ty krkavčí matky se svými dětmi v obchodě, po městě chodí stylem, že letí jak furie a chudáci děti utíkají!!!!! Jednou jsem byla svědkem jak ta hyiena zbila chlapečka jenom za to, že když šel koukal se po okolí a mu se otočila čepička s kšiltem!!!!!!!Řvala na něj, že mu říkala, že půjde a bude se dívat rovně a bude jí poslouchat. No tak to tedy moje nervy nevydržely, slezla jsem z kola a řekla jsem jí, že zmlátit by si zasloužila ona a ne ten hezkej chlapeček a že jetli ještě uvidím něco podobného, že ji nahlásím na sociálce. Samozřejmě mi všechno popřela.
Víš co? myslím, si, že je lepší občas něco přehnat, ale hlavně se zajímat o dítě než omlouvat takové matky, přivírat oči a říkat si, že to tak určitě není, že svoje dítě určitě netýrá.
I v tom jak se ona "děsná matka" rozepsala bylo jasné, že se v tom vyžívá a že je to rituál. Byla bych ráda, kdyby se tu ještě někdy ukázala a nám všem odpověděla.
Myslím na její děti a doufám, že to nezůstane v nich.
Předchozí