Tohle je snad nejlepší a nejvtipnější článek, co jsem tu za poslední rok četla...Smála jsem se, až jsem se za břicho popadala.
U nás by ovšem byla pinta jiná..Tchán s tchýní by přišli na návštěvu a potom by mě škaredě pomluvili, že jsem prase já. Domácnost je vizitka ženy, že...
Můj manžel je něco podobného, jak onen v příběhu. Když se naštvu, všechno mu nosím na hromadu.Až je z toho po čase snad metr vysoká hromada.Nakonec to uklidím sama. Když jsem ještě bydlela doma, tak jsem tátovi neuklizenou vrtačku či jiný bordel prostě vzala a hodila či hezky zastlala do postele...To jenom ale v pár vyhrocených případech, zuřil potom děsně.
Na toto je jediný trik..vymezit manželovi v bytě vlastní prostor, skříň, pracovnu, nějaký kumbál...kam mu budeme neuklizené věci z bytu snášet, ať si je někdy protřídí a uklidí.
Manžel má taky edxtrémně pořádnou maminku a to je možná chyba, zvykl si, že už jeho nepořádek nevydržela a uklízela po něm...já svému dítěti do pokoje tak od šesti let lézt nebudu...buď si tam uklidí, nebo bude ŽÍT V BORDELU!!!
Howg;-)