Hilly, vystihla jsi mé pocity. Když je u nás něco, co bych přenechala na práci manželovi a leží to i týdny, tak je to moje chyba. Moje tchýně hledá chyby také jen ve mně, ale že by její syn byl v otázce úklidu "špatně vychovaný" to ji nenapadne. A to sama přiznala, že radši po synech uklidila, než by to chtěla po nich. Docela se mi líbí ty metody s hromádkama nebo hromadama???? Jen se bojím, kdyby pak děti někam potřebovaly jít, že už by tam mohlo být všechno potřebné oblečení. Ale asi to zkusím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.