mila Jarko,ja mela z prvniho manzelstvi 16 leteho-syna,muj novy manzel nastesti nic,kdyz se nam narodil spolecny chlapecek.On po diteti nijak neprahnul,i ten jeden muj,ktereho vychovaval se mnou mu jaksi vzal vitr z plachet.Byl zrovna v puberte-docela silene puberte.Ja ale videla,jak to zvlada,jak je hodny,ajk mi s nim pomaha a tusila jsem,ze by treba jednou zatouzil po vlastnim a treba si na nej nasel jinou.Bylo mi uz 37let,takze nebylo prilis casu,a tak jsem se vlastne rychle rozhodla a on tak nejak tise souhlasil.Dnes rika,ze to byl ten nejlepsi napad,ja jsem taky moc stastna,manzel je uzasny,byl s nim na materske,dnes uz je klukovi 6let,ten starsi je z domu.K vasemu problemu asi tolik:vase deti z predchozich vztahu to ponesou tezce,mozna to muze i nabourat vztah,budete resit mnoho veci,ktere byste resit nemuseli,takze to zvazte.Pokud ale deti v puberte nejsou a jsou jeste male,myslim,ze by to nebylo tak zle.Ale vzdycky budete riesit-moje dite,tvoje dite,nase dite.HRUZA!!!!Co komu koupit,proc to muze mit ten a ne ja?Znam spoustu pripadu ze sveho okoli,nedopadli dobre.Ted mate rovne podminky a nakonec i deti to nejak vezmou,ale dalsi dite vsechno vsechno meni.
Předchozí