jo to znám, já byla s 1,5 r. starým miminem u moře a ještě v 6. měsíci těhu a co já si tam vyslechla od těch mourdrých dam vůkol
, že dítě k moři až po 4. roce, že si to neužije (užili jsme si to všichni! a vzpomínky mi nikdo neveme), proboha a co doktor na to, že letím k moři (povídám, přímo mi to doporučil
, což je pravda mám super gynekologa a vím, kdyby to neschválil, nikam bych fakt nejela, ještě těsně před odletem dělal ultrazvuk) a podobně. Lidi se hodně starají o druhé a sami mají bordel před prahem, jak říká můj manžel, kašli na ně, až se ti něco stane oni se o tebe nepostarají. Já si užívala těhu i rodičovství následně a i když je to asi s dvouma náročnější prostě bych neměnila a stejně tak, dkyby byli 3. Myslím, že život, osud nebo Bůh, ví moc dobře proč a jak to dělá. Jo a k té lítosti, mám řčení, když můžeš radši pomož, lítost toho člověka nevytrhne. A dělat ze sebe lítostinka nebo trpitelku nesnáším.
, je to období, které je všeobecně náročné, ale jak jsi psala není to 8.div světa a nejsem jediné, co to musí zvládat, navíc dneska při automatických pračkách, myčkách, příkrmech, plenách na jedno použití a vlhčených ubrouscích, nízkopodlažních spojích a MC je to skoro idylka
.