tak ja mam 2x par holka kluk holka kluk v tomto poradi se narodili ale nastesti ti prvni s odstupem dvou let.toho ctvrteho prdolu sme se rozhodli po 5 letech od posledni respektive muj chlap.pry ted je to doma vyrovnane.každej me strašil a skodolibe pral dvojcata ten muj na to rek že to by bylo nefer bud jedno nebo trojcata.že doma mame dve holky a jednoho kluka že ted tvori kluka a takto by mel praci tvorit dva kluky a jednu ženskou.a kdyby se pry netrefil tak by sme to museli dorovnavat priste.
sem mu klepala na čelo a smala se take...4deti bohate stači jak na starost tak i radost.ti starsi se umi obsloužit sami.i co s tyče skole.i predskolkačka jak si rika prdelka naše je jedna veeelka samoobsluha.lednicku to najde po čuchu kdykoliv,cabrat vodou jeste lip a obleceni to je hotova modni přehlidka.a nas mrnousek je hotovy poklad jemu staci cista plinka prisun prsa kdykoliv si rekne a hromada hraček ktere ted ochutnava.pozornosti ma od starsich sourozencu 9let 7let a 5let vice než dost a že se uči ptakoviny rychleji než prvorozena to je znat.na to že ma 5 mesiců.
dvojcatka je hezoučka predstava ale masakr je ta americanka s osmerčaty + ostatni potomstvo to už považuji za magorismus.deti ma hezke ale ona je asi padla na geben