U nás by byla pointa zřejmě to samé, tchýni ani nanapadne, že by někde udělala ve výchově chybu. Já se obdobnými pokusy, snažím muže převychovat již 8 let, ale zatím marně. Vždy po několika dnech již nervově nevydržím, byt pak gruntuji dva dny, popadne mě záchvat vzteku a řevu...Výsledkem je, že s mojí drahou polovičkou to ani nehne, naopak ta divná jsem já. Má někdo recept co s tím?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.