No, po pravdě řečeno, já si připadala jak zfetovaná a až podezřele pozitivně naladěná. Přičítala jsem to faktu, že se nám prostě kluci po těch nekonečných pěti letech neskutečných procedůr povedli a že jsou v podstatě zdraví. Taky jsme byli v podstatě bez babiček a jiné pomoci, s klukama jsme cvičili Vojtovku 3x denně s každým do 15 měsíců atd. Ale já byla fakt v pohodě... Teď teprve se ten muj setrvačník začíná zadrhávat, když se pokouším z kluků udělat aspoň trochu vychované bytosti....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.