| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dvojnásobné štěstí

Zdravím
Už jsem nechtěla psát,protože mě šlo jen o to,že mě potěšil i jiný pohled než automatické zděšení při slově "dvojčata". Ale chci jen vyjádřit souhlas s Ecim. Já třeba jsem spokojena, ale neznamená to, že toho taky nemám občas plné kecky. Včera se mi mé děti, které nechtějí pleny a nočník taky ne, postaraly 3x čištění koberce. Z toho 1x pár minut před návštěvou.Už jsem musela odejít z místnosti a zhluboka si zařvat (a nejsem za to na sebe hrdá, ale lepší než řvát na ně),protože už to jinak nešlo. Jen vzato z celkového pohledu jsem já třeba spokojena s dvojčaty. Mám k tomu podmínky, které třeba hned tak někdo nemá (zahrada, klidná čtvrť, auto k dispozici), mám holky myslím vcelku hodné, divočejší, živější, ale hodné. Syna ve školce, takže si klidně v té době můžu jít s nimi cvičit (sama). Chápu,že má-li někdo nespavce, raubíře (nemyšleno zle), nebo bydlí v 1+1 ve 4.p bez výtahu, tak se pak na vše dívá podstatně jinak. Sama si taky občas postěžuji, ale tak nějak ne na dvojčata jako taková, ale na tu danou situaci (která může být naprosto shodná i s jedním dítětem). Prosím, nechci se s nikým hádat, jen pokud mé "Děkuji" bylo někým pochopeno špatně, ujasnit. Mrzí mě, když zkrátka lidé pod pojmem dvojčat vidí jen to zlé, protože to tak být nemusí, stejně jako si i s jedním dítětem může někdo projít "peklem". Já např.teď beru už týden antibiotika, děti mají všichni kašel, mám doma i staršího a taky už mi nervíky pochodují, neb jediný, komu je ale opravdu zle jsem já. Manžel se z práce vrací po 12h každý den včetně sobot (9h)a 5x v týdnu má trénink poté, teď je sám nemocný a hned po práci usíná. Jen nostalgicky vzpomínám na možnost zalézt do postele a vyležet to. Ale jiné to nebylo ani v době jednoho dítka ~d~ Prosím, opravdu se nechci s nikým dostávat do sporu, jen jsem své "Děkuji" chtěla vysvětlit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.