Štěpánko, tak na ten pokec v kanále se fakt těším!
Jinak s tím plaváním bychom dopadli stejně. Děti mých kamarádek, které chodily v zimě plavat, byly také často nemocné. Moji chlapečkové si budou muset počkat na léto a na moře. (Zrovna dneska jsme řešili, kdy a kam pojedeme.)
A s tou školkou - synovi budou 3 roky v březnu a když si představím, že by měl jít už za 4 měsíce třeba na celý den do školky, tak je mi z toho nanic. Jsem šťastná, že ještě nikam nemusí, zatím by se mi nechtělo ho dávat ani na dopoledne, nejsme na to zralí ani on ani já. A já si teď s takhle malinkými dětmi hrozně užívám tu SVOBODU v tom smyslu, že NIKAM NEMUSÍME. (Kromě různých doktorů.) Že si můžeme chodit a jezdit kdy chceme a kam chceme. Jinak chceme školku zkusit až od září 2010 s tím, že uvidíme, jak to syn bude snášet, v nejhorším počkáme na další jaro, až mu budou 4. Ale z těch nemocí mám strach, zvláště po zkušenostech a dispozicích v mojí rodině - hodně se u nás dědí alergie a astma a moje maminka má vážně narušenou imunitu po chemoterapii, takže se snažím být opatrná.