Mám dvě dcery, dvojčata(15) a kluka (13). Žena zemřela a tak když si dcerky začaly ztěžovat na výtok, musel jsem s nimi absolvovat gynekologické vyšetření. Po celou dobu jsem byl přítomen v ordinaci , kde byly obě současně a sestra svými poznámkami střídavě uřážela jednu, nebo druhou, případně i mě. Její poznámky jak o chování a usazení na stole "roztáhni ty nohy jako před klukama" jsem se pokoušel korigovat ale vysloužil jsem si pouze okřiknutí lékařkou. Její "důvěrný" rozhovor s jednou a potom i s druhou dcerou který se částečně týkal i jejich sexuálních aktivit byl jistě slyšet i v čekárně. Slzy, které vyšetření doprovázely a pocit, že i lékařka nemusí být člověk bude nás jistě strašit ještě dlouho. Jediný klad je, že od té doby si asi o trochu víc rozumíme a víc si dokážeme říct. Miloš
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.