Ludia sú takí hlúpi. Ja pijem vodu, raz vodovodu, raz nesýtenú z flias, ale aj to menej, bylinkove caje, sem tam ovocnú stavu. Neviem preco ludia do seba vobec potrebuju liat rozne napoje ci im podhodi priemysel , vselijake ochutene. Ludia su ako male deti, nevedia byt bez vselijakým sutemínov , maskrtiek. A potom ich oblicky trpia, ked piju vselijake otravne coly a sladke otravne farebne vodicky, skoro vsetko uz pomaly sladene aspartamom. Dobra voda osviezujúca sa da pripravit aj z vody, citronu a cukru. A miesto bieleho cukru sa pouziva aj hnedy nerafinovany, ktory ma este lepsiu chut, alebo ovocny alebo hroznovy cukor. alebo med. Ako sladidlo med je vyborny a zdravy ako kadejake nahradne sladidla. A hlavne vsetky mnou spominane sladidla treba s mierou, tiez to netreba prehanat. Ja si davam s mierou ovocny cukor, hnedy cukor a med a nemam ziadne kazy na zuboch - lebo tie su hlavne z nedostatku vyzivnych latok.
Nechapem ludi, ktori napadaju tych ktori nam chcu dobre poradit o skodlivosti aspartamu, tych co sa zastavaju aspartamu. Neviem preco potrebuju riesit nejaku umelu latku a obranovat ju, ked sa mozu na nu uplne vykaslat. A diabetici tiez maju viac alternativ, ako pchat do seba umele sladidla. Vsak aspartam im nici pecen a tadialto cesta z vyliecenia nevedie. Prirodzeny cukor v potravinach s mierou by im urcite neuskodil, vobec by nezomreli, keby neuzivali aspartam a ine nahradne sladidla. Mam priatelku ktora ich neuziva a zije.
Předchozí