Jestli to bylo na mně, tak já jsem to nijak zle nemyslela. Liška chtěla věděčtější info, tak jsem poslala odkaz na srozumitelně popsané hormonální děje při a po porodu. A Liška je okamžitě označila za málo vědecké - respektive je smetla téměř jako nevěrohodné. Proto jsem jí navrhla, a´t si tedy najde na webu dostatečně vědecké info, které by stejnou problematiku vysvětlovalo na ještě vyšší úrovni. Upřímně, myslím, že Liška žádné racionální argumenty slyšet nechtěla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.