Často takové to informační prázdno na mateřské ráda vyplňuju u internetu a chodím na Rodinu a účastním se diskusí a tak dobíjím baterky. Těm diskusím bych se normálně zasmála a řekla si, že to je jen prázdné tlachání, ale pro mě je to poslední dobou způsob jak doma totálně nezblbnout, trénink mozku, když se snažím sespat myšlenku do souvislé věty. Je to šílené a docela mě trápí, že často už nemám sílu si hrát s dětmi, tak jim pustím pohádku nebo je nechám volně si hrát a jdu "zabíjet" čas na internet. Ve skrytu duše mám výčitky svědomí, že se nevěnuju dětem a že jsem strašná matka. Nedávno manžel odnesl notebook do práce a mně se dokonce ulevilo, v klidu jsme si s dětmi četli, hráli...ten internet je jako magnet brrr!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.