| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak si na mateřské dobít baterky

Ecim, ono s tím hlídáním to není někdy tak jednoduché. Souhlasím naprosto s tím, že je potřeba, aby partneři měli i nějaký společný čas pro sebe bez dětí, ale pokud nemáš babičky nebo příbuzné, kteří by večer dítě pohlídali, je to těžké. Já bych dceru nesvěřila někomu, koho dobře nezná a komu plně nedůvěřuju, stejně bych z toho večera nic neměla. Navíc každé dítě i každý rodič je jiný - dcera je sice hodně společenská a nemá nejmenší problém třeba s pobytem ve školce, ale večer bývá hodně citlivá, a poprvé byla přes noc bez nás rodičů, až když jí bylo přes tři roky. Já jsem taky citlivá matka, takže pokud mám pocit, že bych ji vystavila většímu traumatu, než je nutné, tak to prostě neudělám. A času na to všechno je taky nedostatek - čas na dítě, na domácnost a zahradu, na moji práci, manželovu práci, na sebe a na nás jako pár, kam to všechno nacpat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.