Tak já si jdu občas vyčistit hlavu tím, že vyrazím večer s kamarádkou na pokec (u toho večeře) někam do restaurace. Jen ten okruh bezdětných či netěhotných kamarádek se začíná prudce zužovat
Taky jsem na RD konečně po 10 letech začala řídit. A tak vyrážím do města a za kamarádkami autem. Řízení mě baví. Sem tam jedu sama večer nakoupit. Ráda si večer čtu (knížku, časopis, rodinu). Teď před Vánoci jsem po dlouhé době trochu tvořila - ušila jsem synovi (2,5 roku) adventní kalendář, vyrobila jsem mu sněhuláka k Mikuláši, včera jsem vystřihovala sněhové vločky na zítřejší mikulášskou besídku. Momentálně jsem těhotná, konečně je mi líp než první 4 měsíce, a tak mám chuť pořád něco dělat.. Jinak se ještě dobíjím i tím, když se slezeme s dětnými kamarádkami (i s dětmi). Nestíháme ani vše probrat, kolik toho je. Občas pohlídá tchýně, tak vyrážíme s manželem do divadla, na večeři, příští týden jdeme společně na firemní večírek (pracovala jsem ve stejné firmě jako manžel), tak po dlouhé době uvidím kolegy. No a taky mi dost pomáhá, když manžel o víkendu vezme syna ven a já můžu být sama doma. Uklidím si, dodělám resty, odpočinu si..