Tak já dobíjím v první řadě sportem (1x týdně mi stačí, ale zato se to snažím striktně dodržovat). Chodím lézt, což je prima protažení celého těla + pokec se zpravidla mladšími bezdětnými kamarády, což je velmi osvěžující duševně
Taže 2 v 1
Po ukončení kojení jsem přidala 2x týdně jazykovku, to spíš z jakési vnitřní povinnosti sama k sobě, ale kupodivu je z toho taky relax. Zrelaxuje mě dokonce i ta cesta MHD tam a zpět, což mě dříve ubíjelo. Pravda, poslouchat 3/4 hod CDčka a koukat z okna je pro matku docela svátek
Geocaching je super, nemám to sice jako osobní relax, ale jako rodinnou aktivitu můžu taky jen doporučit! Děti jdou hned ochotněji na výlet, když je na konci "poklad"
Náš starší tak trhnul chodecký rekord 6,5 km už někdy ve 2,5 letech (jsme nějak neodhadli délku trasy a nevzali nosičku... tak to holt ušel).
K internetu sedám večer, když jsem tak unavená, že už se mi nic jiného dělat nechce. Ale není to relax, nýbrž zabiják času
Protože tu zkysnu tak dlouho, že už pak musím jít spát, takže nabrání sil na jakoukoli plodnou činnost se nekoná
Ještě že víc čtu než píšu (vykecávací závislostí jsem si už prošla, tak naštěstí jen příležitostně něco plácnu
)
No nic, dámy, končím a proti uvedeným pravidlům jdu žehlit
Došly mi utěrky