| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak jak je to s tou alternativou?

Jsem rodilý Pražák a ve své Matičce jsem strávila 28 let života (s výjimkou veškerých prázdnin trávených na chalupě).
Na venkov, do rodiště svého přítele, jsme se s tímto přestěhovali před necelými 8 lety.
Během pár let mi došlo, že jsem a zůstanu zemědělským idiotem a zahrádku jsem proměnila v okrasnou, protože se mi skvěle daří veškeré byliny, růže, cibuloviny...prostě všechno možné, jen ne zelenina - kromě šnytlíku ~t~
Naštěstí moji pražští rodiče, kteří se přestěhovali také, už před 10 lety a bydlí nedaleko, plus rodiče mého přítele, jsou zemědělsky podstatně obratnější, takže nás bio produkty zásobují naprosto nadstandardně - ale takto to chodilo v naší i přítelově rodině už po generace, není na tom nic alternativního - mít vlastní zeleninu a ovoce.
Já osobně si radši cokoli z toho koupím, jen abych se s tím nemusela dřít, ale když to maminky baví... ~2~ pohoda! ~b~ ~c~

A k alternatvní výchově dětí - před 16 lety, za dob studií v Dublinu, jsem se děsně divila, proč mi tetička říká, ať se u Nutely a jiných sladkostí podívám, zda to není načaté, protože matky své děti nechávají, aby si v obchodě dělaly, co je napadne. Pak stačilo vidět pár místních liberálně vychovávaných fakanů a obrázek byl ucelený. Trvalo to, ale i tato "kultura" k nám bohužel došla... ~o~
Často si připomínám příběh spratka okopávajícího důchodce v MHD, kdy mu matka odmítá cokoli říct s tím, že má děťátko svobodnou výchovu a patnactiletý pubertál přilepivší spratkovi na čelo žvýkačku a na odchodu říkající strnulé matce, že má též svobodnou výchovu ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.