Přiznávám, že o nic batikovaného jsem ve svém životě ani nezakopla. Já navíc vlastně vůbec nemám sklony k alternativám, já k alternativám bývám hrubě dokopnuta a až posléze zjistím, že si v nich libuji, aniž by to ovšem mělo jakýkoliv vliv na můj povrch. Občas se ten prožitek dokopnutí hodí i předat někomu jinému, kdo byl též dokopnut, ne aby v tom nutně setrval, ale aby to prostě přežil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.