Posledních asi 10 let nedám na batiku dopustit. Jsem babka důchodka a když naši mladí něco batikují, tak se vždycky vnutím taky. Už jsem se to docela naučila vázat a kombinovat více barev. Jednak nechodím v tuctovém tričku, jednak jsem při jídle tak trochu prasátko, takže na batice se občas něco ztratí, no a když je nejhůř, i vystřihnout flíček není k zahození. Tak nevím, jsem alternativní nebo jenom trhlá? Jinak článek je takový nadušihřející. A diskuse ostatně tentokrát taky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.