| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Splnit dětem všechna přání?

proč se lidem nelíbí Barbie??? Proto, že je tak štíhlá, že holčička, která si s ní hraje se jí nutně bude chtít podobat a bude mít bulimii????
Bože, to jsou kecy.
Mi se Barbie líbí. Krom ní jsou totiž vesměs jen miminkovské panenky s miminkovskými doplňky, "princeznovská" je v podstatě jen Barbie. Anebo nějaká z omezené produkce bez dalších doplňků.

Jako malá jsem ji bohužel neměla. Pamatuji si ale, jak mě štvalo, že mám panenku, která mi nepasuje k nábytečku. Že mám čajovou soupravičku, která mi nepasuje k panence. Nic nebylo kompatibilní. Tohle Barbie umí. I proto ode má mně plus.

Mám dva kluky, takže zase nic (snad budu mít aspoň vnučku ~;)).

Přiznám se, že z klučičích hraček nebývám moc odvázaná, když jsem v hračkářství... Zvláště z těch pro starší kluky. Samí roboti s brutálními vražednými nástroji. Mi se taky zbraně nelíbí. Pochopím sadu vojáčků, nepochopím samopal.
Manžel taky nechce nic takového doma. Starší syn bude mít 4 roky, takže zatím celkem v pohodě, až na to, že vojáčky mají ve školce. A já zaslechla syna, jak říkal v rámci hry kamarádovi, že ho zastřelí... Vysvětlovali jsme mu, co to znamená, ale celkově nevím, jak se k tomu postavit.

Včera byla reportáž o výstavě stavebnic Merkur. Zase to bylo poněkud komerční a nestranné, protože autorka reportáže smutně konstatovala, kterak se Lego prodává mnohem víc, i když není tak kreativní...
Asi nemá děti, protože jí ušlo, že nemůžeme koupit tříletému dítěti stavebnici obsahující pidišroubečky a matičky. Že okusování železa pokrytého barvou asi taky nebude to pravé ořechové.
Jednou ji synovi koupím. Ale myslím si, že až tak kolem osmi let. V mezičase si dovolíme používat superkomerční Lego, se kterým si (mimochodem) ráda hraji i já.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.