Samozřejmě v první řadě jsem hledala porodnici, kde mě podpoří a pomohou při spontánním porodu, i když váhově je to na hraně, vypadá to na 3,8kg. V Benešově mají KP sekcí/spontánně 50:50, což mi připadalo docela ok, původně jsem měla dojem, že skoro všude tlačí mamky "pro jistotu" do císaře. Ale nakonec je Vrchlabí asi jediná porodnice, kam bych jela opravdu dobrovolně a možná i ráda :o).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.