Rozhodni si myslim,ze zivot je jedinecnicy zivy a rozmanity.Proto musi byt jedinecne a rozmanite i vase deprese.Ja osobne jsem muz 37 a deti nemam.Nemam manzelku s popstnatalni dprei,ale preato v depresi jsem.Beru to tak ze nektere veci proste nemaj reseni,ale i presto jsou jedinecne apatri kzivotu a nikdy vic se nebudou opakovat stejne jako ten den co jsi prozila treba i v depresi.Msa to pet let,uz s tim neco udelej.Podle mne jsou zajimave poznamky,nebo i nadvky zapsane na samolepici listky prilepene na zdi,ktere si muzes pozdeji precist.Apropo plac podle mne patri k zivotu zeny stejne jako jine projevy citu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.