Holky pozor na alkohol, když zaháníte deprese a úzkosti. Pokud trpíte depresemi, špatně se vám v mozku vychytává serotonin a alkoholem to ještě zhoršujete. Někdy si říkám, zda je jenom náhoda, u některých našich celebrit, že pokud nějaká spáchá sebevraždu, tak má zároveň problémy s alkoholem. To už je lepší si nechat předepsat nějaké prášky a být pod dohledem lékaře...jinak se vám to popíjení může nehezky rozjet do nějakých těžkých depresí.
Jak jsem výše psala, že na mateřské tak nějak nepiju...tak mě mimo jiné chrání i to, že se mi po více skleničkách dělá zle. Tělo nějak nězvládá odbourávat alkohol. I když alkohol mi chutná a byly časy, kdy jsem si každý večer skleničku vínka dala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.