Začala jsem v devatenácti - skoro každý druhý den v hospodě, ve studentském klubu, na párty. Ale nikdy sama. O tom to je. Sama popíjím šest let. Tolerance se nezvýšila za poslední rok - zvyšuje se rok od roku. Minimálně se bojím o svá játra. A ano - okna jsem opravdu neznala... Za poslední měsíc mám však třetí ... Nedivím se vůbec ničemu - to mi věřte. Viděla jsem věci, od dětství, které byly obrovskou školou. Nechci to zde popisovat a rýpat se v tom. Jen tu závislost znám docela podrobně - ze všech stran. Prvně od druhých - to až to úplné dno, a pak tu svou. Plíživou, fascinující, čpící sírou a peklem. Zkrátka - kdo nezná, nepochopí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.