Hanko, než jsem poprvé otěhotněla, tak jsem si říkala, že mi bude chybět pivo. Alkoholismus mi myslím nehrozí, dala jsem si jen tu a tam, ale s chutí. A co se nestalo, jakmile jsem otěhotněla, začala jsem pivo hystericky nenávidět. A i další alkohol mi vadil. Jako kdyby se moje tělo podvědomě bránilo něčemu, co by miminko uškodilo. Ke konci těhotenství a v době kojení si dám jen jednou za čas a skutečně symbolicky (pivo nebo víno).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.