Tak ted jsem se vážně pobavila.. my, kterým se článek líbí, jsme nařčeni z jízlivosti
To byste si asi měla přečíst své příspěvky.. prvním počínaje.. ;-)Pro jistotu slovo jízlivost se užívá ve smyslu zlomyslnost, posměšnost, uštěpačnost, ironie, štiplavost, kousavost.. Vaše příspěvky autora vyloženě zesměšnují, zahání ho nesmyslně do kouta a to jen proto, že nepíše podle vašeho gusta, ale jako absolutně obyčejný člověk, kterého čtou obyčejní lidé.. Tím pádem zesměšnujete i vysoké procento národa, to byste si měla uvědomit. Chci jen dodat.. on se pravděpodobně v životě neztratí, ale u vás začínám mít pocit, že jste se zasekla na jednom místě.. a určitě jsou důležitější věci v životě, než je sloh.. a to se stavte třeba na hlavu, tak to prostě je :)
A abysme nezapomněli.. autor napsal nějakou knížku, taky jsem se dívala.. no a jestli jste se ponořila trošku hlouběji, jistě jste stejně jako já zjistila, že jeho knížky mají úspěch.. ;-) Tak co ted? My jsme snad národ negramotů.. nebo?
PS: Samozřejmě se neztotožnuji s urážlivými reakcemi byt z jedné či druhé strany.. V tomto příspěvku jsem už ale sama asi také byla opravdu mírně jízlivá.. ale ono se to jinak s vámi asi nedá ;-)