Má dcera nosí funkční prádlo v podstatě celý život, nyní vel. 104-110. Toto prádlo i prodávám, takže se sháněním problém nemám, osobně obchody typu Tesco apod. na shánění tohoto nedoporučuji, ale je možné, že se tam dá něco kvalitního takového koupit. Já mám raději výrobce opravdového funkčního prádla z kvalitního vlákna. S čím mám problém se sháněním jsou rukavice, vloni to byla bída, sehnat palčáky kvalitní na tříleťáka, no nepodařilo se mi to. Ale letos jsem koupila úplně náhodou rukavice zn. Lafuma a ty jsou bezva, lyžuje s nima.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.