Já sice nedarovala, jen mi 2x odebírali oocyty na umělý.
Bolí to podle množství odebíraných vajíček. Poprvé jsem měla jen 4 po minimální stimulaci (což není ani tak hormonálně náročné) a vůbec to nebolelo. Podruhé po normální stimulaci jich bylo 10 a bolelo to jen trošku víc než menzes. Dělá se to v lokální anestezii a po odeznění anestetik to ještě chvíli až několik hodin může bolet. Po odběru si tě nechají min. 3 hodiny na klinice a pak můžeš normálně odejít domů. Já po těch 3 hodinách už žádnou bolest necítila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.