kluci do školy jezdí BUsem..pokud jsem doma vezu je....ten spoj není ideélní a když je venku -18C a bus v nedohlednu....volají(loni jsem je jela odvíst) BUS přijela ž za hodinu... Letos je v pondělí amnžel zrovna odvezl.....a BUS prý měl šílený zpoždění.... škola na dojití- nevyhovuje stylem výuky a druhá na dojití- šikana...a drogy(to zase nemám zájem já) a budu radši skoro pubošovi dělat TAXI.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.