Danielo, výtvarku má mladej
.
Ono se to táhne tak, že ve školce začala malá s baletem, tančí čtvrtý rok a protože má zdravotní problémy, tak ji v tom podporuji, je to pro ni rozumná forma pohybu.
Aj dělá taky už od školky, navíc je v jazykové třídě a já umím míň než ona, nemohla bych se s ní učit.
Turisťák zvládala sama, dokud nám nerušili v rámci úspor autobus. Musela by teď 2x přestupvat. To je ve velkém městě pro 9ti leté dítko dost náročné. Navíc teď cesta trvá o 1/2 hodiny déle než před tím, takže by nestíhala přijet včas.
Kytaru taky zvládala sama, ale opět sehrál roli zrušený autobus, časově už jí to nevyjde a pan učitel má rozvrh natřískaný, nemůže jí hodinu posunout.
Jinak jí to množství nevadí, pořád má ještě dost času na hraní, četbu, lítání s děckama. Časem asi něco pustí, zatím je spokojená. Příští rok taky budeme domouvat aktivity s tím, že cesta trvá hodně dlouho.
Jo a můžeš si být jistá, že to taxikaření mi leze krkem. Ale mám neblahý pocit, že bezprizorní lítání po venku stačí dvakrát týdně, nerada bych se dočkala toho, že se mladá z nudy přidá nějaké fujtajblové partičce. Dokud je žhavá do tancování a hry na kytaru, tak nechť maká.