já mám třeba velice nepříjemné vzpomínky z dětství na dojíždění na kroužky - zima, tma, starý ikarusy do kterých všude táhlo a já měla v těch umělohmotnejch kozačkách úplně zmrzlý nohy; párkrát jsem z nějakýho důvodu neměla korunku na lístek a klepala se strachy z revizora, párkrát jsem omylem přejela (byla jsem takové snivé dítě) a pak běžela po silnici zpátky, abych to stihla, večer jsem od autobusu musela ještě kilák pěšky a dívala se do těch rozsvícenejch oken a hrozně jsem se litovala. takže asi budu ta matka, která když bude aspoň trochu moct, tak bude vozit autem i v případě, že by syn už dojel sám. Může to mít zkrátka různý iracionální důvody.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.