to mi připomnělo, jak se Mně jednou starší vztekal a řval až se paneláčkov zelenal, že jsem si ho dovolila vzít z pískoviště. Další den jdemee kolem obchodu s oblečením a paní Vietnamka vyleze ven a říká mi: "Dneska hodnej, včera ne ne
. Takže jsme byli zapamatovatelní i z dálky 5 metrů
No, holt když je to chytne, tak je to chytne, taky bývám někdy nervní, bohužel spánkový deficit a dva vřéskalové udělají své. Jsem hnusná, ale nic mi neudělá větší radost než vidět, že i ostatní maminky jsou na tom stejně
. Taky jsem si říkala jako bezdětná, jak to budu vést, no snažím see, ale rpostě realita je dost odlišná. Nás nedávno pobavili bezdětní známí, když tu byli večer a děti si hrály, podle nás v klidu, hezky, větší si skládal kostičky a říkal si u toho pohádku o mašince a mladší jezdil s tirákem po zemi a dělal brmmm. A kamarádka říká: "to jee každej večer takhle divokej?!". Manžel zrovna něco jedl a zaskočilo mu
co je divoké podle nás: děti vřískající, že chtějí to a to, jeden přeřvává druhého, oba se vám plazí po nohou, do toho zvoní mobil a přetéká mléko
takže to je podle nás divoké.No nemají děti, ještě to nezažili, holt si všichni myslíme, jak ty naše děti budou zlaté.