nečetla jsem všechny příspěvky ale vzpoměla jsem si na tuto situaci:
Maminka dětí ve věku 2,5 a 3/4 roku. Vychovává děti citlivě, bez stresů: Starší dítko musí být uspáváno rodičem s několika flaškama mlíka dokud neusne, zábava na cca 1 až 2 hodiny. Mladší dítko zase nejraději usíná po několikahodinovém drncání přes práh v kočáru někdy k půlnoci. Maminka nemá vůbec na nic čas, nevyspí se, nemá minutku volna...
Na můj dotaz, kdy s tím chce něco podniknout mi bylo řečeno, že by tím, že nevyhoví jejich potřebám, mohla dětem způsobit nějaké trauma do příštího života...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.