Přiznávám, že do dnešního dne mě nenapadlo řešit to, že jsem celou dobu tří týdnů po porodu neměla své děti u sebe. Po odchodu z nemocnice jsem byla jen velmi šťastná, že jim lékaři zachránili životy. Kluci jsou teď naprosto v pohodě a nemyslím si, že nezdařený příchod na svět je nějak limituje. Je to pochopitelně velmi nepříjemné být po porodu v nemocnici bez miminka a si bych si taky představovala, že pokud nebudou žádné vážnější potíže, tak budu mít miminko u sebe, ale ono nic nemůže být naprosto dokonalé. Asi by to také chtělo citlivější přístup zdravotníků v rozhodování co je nutné a co není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.