| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminky, porodnici vybírejte pečlivě!

Víceméně si myslím totéž. Každá z nás si přeje být s mimčem hned a pořád. Já poprvý rodila císařem, bez dcery jsem byla týden, jen mi jí nosily každé 3 hodky na kojení. Podruhý jsem rodila normálně a dceru měla u sebe okamžitě. Starší je dodneška obrovský mazel, maminko sem, maminko tam, ale jinak hodně samostatná. A malá? ta na mazlení moc není, ani se mnou, ani s tatínkem, ani s babičkama. Ted se naučila mluvit a řekne mi např."Mám láda, ale malit neci". Takže určitě vztah matka-dítě není jen o společném pokoji.
Ted mě asi ukamenujete, ale přijde mi to ted jako strašná moda si na tohle stěžovat. Ne, nezastávám se způsobu, jaký zde byl před lety, bylo to hodně špatný a můžeme být vděčný tomu, co máme dnes, ale dělat ze sebe hysterky, protože jsme byly ve vedlejším pokoji? To mi přijde vážně moc.
Všechny z nás bysme musely být poznamenané, stejně jako naši muži. Já mám s mamkou vztah bezvadný a můj manžel taky.
Někdy mi přijde, že se některé maminy snaží svou neschopnost navázat vztah s vlastním dítětem zakrýt právě za to neumožnění být spolu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.