Vidíš a já neznám žádné dítě, které by bylo od matky po porodu odloučeno několik dní, aniž by ho za tu dobu viděla - kolik jich znáš Ty? - Ty se oháníš, co jsem zatím četla, jen tím, že někomu nosili dítě v určitém intervalu, ale o tom já nepsala.
KAždopádně na mou omluvu i vysvětlení reaguješ agresivně a opět svými bohatými zkušenostmi z rozhlížení se po okolí a urputně se snažíš dokázat, že máš pravdu - koneckonců, to já asi taky, ale článek prostě nebyl určen maminkám, kterým připadá "jen smutné", když po porodu své dítě nevidí a ty, kterým to připadá hrozné, obviňují z nevyrovnanosti a hysterie, ač to samy nezažily...
Je fajn, že kdyby se Ti stalo to, co mnohým maminkám, včetně mě, brala bys to v pohodě a nevěřila na následky - pro TEBE je to tak správně.
Mělo to být prostě varování a upozornění. Kdybych si tu žehlila nevyrovnané ego, nadupané hormonama, napsala bych ten článek v šestinedělí a patrně by ho ani neuveřejnili
- půl roku poté jsem však šťastná máma, zaplaťpámbu se zdravým miminkem, stále plně kojím a snad se vše v dobré obrátilo (ťukťukŤuk) - ovšem ten zážitek z léta mi proletěl duší právě když dávali reportáž o brněnských porodnicích - to byl poslední impuls...