| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminky, porodnici vybírejte pečlivě!

Simono jak jsem pročetla tuto diskusi, tak mám pocit, že útočís zbytečně tvrdě. Ono mít dítě ve 200 metrů vzdálené budově rozhodně není stav ideální. Jsme lidé různí a tak na každého může takové odloučení po porodu působit jinak. Zase na druhou stranu já osobně mám ve zvyku, pokud už píšu nějakou kritiku, uvést jméno daného zařízení či lékaře, s jehož postupem jsem nebyla spokojená, aby se dotačné zařízení či osoba mohla hájit. Přijde mi to fér a věrohodnější. Nemám s tím problém a spíš se něco do budoucna vyřeší, než anonymní povzdechy. Nemám je moc ráda, ale autorku článku neodsuzuji. Rozhodně bych ale postupovala tak, že bych případnou stížnost sepsala co nejdříve po porodu a adresovala ji daném zařízení. Pokud se matky nebudou hájit, tak těžko kde dojde k nápravě. Myslím tím samozřejmě ve vší slušnosti, podložit fakta, ne hned od začátku nějaké agresivní napadání. Je jasné, že po porodu se to hájí dost blbě, o tom bych mohla vykládat, člověk je vysílený, unavený, rozhozený hormonama atd. Já jsem hned každé příkoří po porodu obrečela ~d~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.