Za ten poslední odstavec tleskám. Teprve po porodu žena zjistí, co bylo skutečně důležité a co je příjemný, ale nepodstatný nadstandart.
Před pár měsíci se mi tu vysmály za příspěvek, že "jsem při výběru kladla důraz na personál a jeho přístup k rodičce a dítěti. Nevadilo mi, že WC a sprchy máme společné na chodbě, nebo že jediným nadstandartním vybavením porodního pokoje byl míč, či porod vleže na lůžku. Ale veškeré nepohodlí bylo vyváženo příjemným personálem a tím, že jsem dítě takřka nemusela dát z ruky a pokud někdy přece, tak jen na dohled. Byla jsem max. spokojená jak s péčí během porodu, tak po něm.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.