| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminky, porodnici vybírejte pečlivě!

Zase to stejné téma. V poslední době je toho už trošku moc, o škodlivosti císařských řezů, oddělování dětí od matek apd. Já byla od své dcery po císaři také oddělená dva dny, pak pro změnu jsem ji měla jen přes den a na noc chodila do "solárka". A že by měla nějaké traumata?Víc mi vadí přístup lékařů, a hlavně občas silně zastaralé a neprofesionální názory některých porodních sestřiček. A co by pak měli říkat chudáci maminky adoptovaných dětí?Prostě mám pocit, že každý problém v komunikaci, každá odchylka dítka od tabulek chování, každý psychický problém matky se svádí na císařský řez, oddělení dítěte od matky, nekojení....Já byla od mamky pryč přes dva měsíce, v inkubátoru, chodila za mnou jen na kojení a přesto máme ten nejkrásnější vztah. A to se na mě ještě provinila jeslema, školkou a školní družinou :-) Ono to je prostě asi pohodlnější svádět všechno na to a na to, než najít skutečné jádro problému. Ano, je mi líto všech maminek, u kterých porod a následná péče v porodnici neprobíhali jak by si přáli, znám to /kolik slz jsem vyplakala jen proto, že malá nechtěla kojit, takového trápení, probdělých nocí, a stejně to k ničemu nebylo, tak nastoupila flaška, koupená hned cestou z porodnice v lékárně-tamtéž skončila i stříkačka na krmení z porodnice a najednou ze mě byla usměvavá maminka s usměvavým miminkem/, ale pro mě je stále prioritní zdraví a život dítěte. Ano, v ideálním světě by žena porodila doma, bez komplikací, za přítomnosti lékaře a PA, okamžitě začala kojit, minimálně až do dvou let, nikdo by nebyl žlutý, nikdo by se nerodil předčasně....jenže v ideálním světě nežijeme. Ano, naše porodnictví má stále ještě co zlepšovat, ale děkuji lékářům za život své dcery a zbytek svého života se trápit nad tím, co bylo u a po porodu? Týrat se tím, jaké následky si dcera ponese, že nebyla hned se mnou?Děkuji pěkně, ale to si raději budeme ten život hezky užívat, radovat se z něj a basta.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.