| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminky, porodnici vybírejte pečlivě!

Milá Magggi, je mi moc líto, že jsi byla od svého miminka na tak dlouho oddělená. A je také smutné, že podobné poměry stále ještě v některých porodnicích panují. Já jsem první dítě rodila před čtyřmi lety, bezprostředně po porodu mi ho odnesli na ošetření, vrátili ho asi z půl hodiny a tak možná hodinu mi ho nechali a pak pro něj přišla nekompromisní dětská sestra a odnesla ho na novorozenecké a k sobě na pokoj jsem ho dostala až asi za šest hodin. Nebyla to žádná katastrofa, ale stejně ve mě zůstal pocit, že to bylo nějak špatně. Když jsem ve stejné porodnici bezmála před rokem rodila své druhé dítě, využila jsem toho, že nový primář poměrně razantně změnil přístup personálu k matkám a přišla jsem k porodu s porodním plánem, kde jsem žádala o neomezený kontakt s dítětem hned po porodu a během pobytu na šestinedělí, což mi bylo bez výhrad umožněno a bylo to něco úplně jiného. Klidně to může někdo bagatelizovat a říkat, že nějaká separace nikomu neuškodí a že jsme tím prošli jako mimča bez větší úhony zřejmě všichni, ale přirozené to není a pokud oddělení nevyžaduje akutní stav miminka, dít by se to nemělo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.