Mám dvě dcery.U první jsem se po porodu cítila skvěle a klidně bych hned mohla odejít i s miminem domů-nešlo to,ale po 3 dnech jsme šly domů.U druhé dcery byla porodnice narvaná k prasknutí,neměli pro mne ani lůžko.Cítila jsem se opět výborně,malé nic nebylo a tak jsme na mojí žádost mohly jít hned ráno domů(malá se narodila v noci).Porodnici máme asi 500m od baráku,takže jsme tam pak třetí den jen zajely na kontrolu a odběr krve z patičky.Čtvrtý den na očkování proti TBC.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.