Ahoj všem, byla jsem minulý víkend s dcerou u zápisu, domluvila jsem se na odkladu z několika důvodů a údajně potřebuji krom vyjádření dětské lékařky také posudek z PPP. Na jiných diskusích jsem četla, že je to od Nového roku zrušeno, ředitelka to po mně ale vyžaduje. Dcerka dostane odklad tak napůl ze soc. důvodů, napůl ze zdravotních (plánovaná operace, častá nemocnost - od prosince nebyla ve školce). Nestačil by posudek od dětské lékařky? Nechce se mi ji tahat do PPP, protože ona krom toho, že se moc nezapojuje do kolektivu (je uzavřená) v ničem nezaostává, spíš naopak. Ale na školu prostě zatím nemá. Nebo by se posudek z PPP dal nahradit posudekem od odborného lékaře (v našem případě ortoped)? Díky za názory.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.