| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jakou cenou se dá vykoupit dětský pláč?

Zatím jsem do žádné diskuze nepřispěla, ale tato mi opravdu nedá. Také patřím mezi matky, co mají dítě a přitom pracují. Jsem podnikatelka, v očích mnoha diskutujících na tomto webu, někdo, kdo by snad dítě vůbec mít neměl.... Měla jsem své 4 zaměstnance propustit jen proto, že se chystám mít dítě? Podotýkám, že každý z mých zaměstnanců má děti a jsou to pouze ženy....jistě by měly radost. Měla jsem své klienty, jejichž záležitosti spravuji již několik let, jen tak pustit k vodě, ať si hledají někoho jiného? A hlavně, až by uplynuly ty 3 roky, co bych se intenzivně věnovala dítěti, kam bych se vrátila? Nikdo mi nedrží pracovní místo jako jiným matkám, které odcházejí na mateřskou ze zaměstnaneckého poměru. Že bych si začala budovat firmu znovu? Byla v práci 12 hodin sedm dní v týdnu? To by se jistě bylo pro tříleté dítě lepší než to, že jsem ho občas do jeho věku 3 let svěřila na hlídání.... Nebo že bych si našla práci v zaměstnaneckém poměru na osm hodin denně a vzdala se tak možnosti si upravovat pracovní dobu podle potřeb dítěte, a to neomezeně i v budoucnu když už bude starší než 3 roky? Nic není černobílé. I když se svým dítětem jsem skoro pořád, mohu si jej brát i do práce, jelikož mi to nikdo nemůže zakázat, občas, když to kvůli práci jinak nejde, ho musím nechat pohlídat nějakou tetou. Tolik pohled od jinud.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.